Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een ervaren loodgieter nodig in Turnhout?

Dringende herstelling of vervanging nodig van uw kranen, afvoerleidingen of dakgoten? Neem dan contact met ons op. Snelle service gegarandeerd!

Loodgieter

Voor alle dringende herstellingen klopt u bij ons aan de juiste deur. Snelle service is voor ons een must. Wij komen graag ter plaatse in de regio Turnhout.

Verwarming

Wij zijn dé specialist voor centrale verwarming in Turnhout. Van installatie tot onderhoud. Wij plaatsen ook uw hoogrendelmentsketels.

Sanitair

Dankzij 26 jaar ervaring is sanitair plaatsen een koud kunstje voor ons. Van totaalprojecten tot kleine renovaties!

Specialiteiten

Loodgieter in Turnhout: vertrouw op onze ervaring!

Een loodgieter nodig in Turnhout voor een dringende herstelling of vervanging? Ons bedrijf plaatst of repareert al uw badkamerkranen, keukenkranen, afvoerleidingen of boilers. In een oogwenk zorgen we voor een efficiënte en betaalbare oplossing voor uw nijpende probleem.

Kleine of grote karweien in uw woning? Beslommeringen bij het onderhoud van uw sanitaire installatie? Badkamer aan vervanging toe? Wij helpen u meteen verder. Ook voor de installatie van uw verwarmingsketel of voor andere renovatiewerken zit u bij ons perfect.

Kiezen voor ons bedrijf is kiezen voor een firma die zijn afspraken stipt nakomt. Dankzij 26 jaar ervaring en expertise in de sector kunt u ons gerust een betrouwbare partner noemen. Wij bieden u snel een helpende hand bij gas- of waterlekken, lekken in het dak, verstoppingen of andere herstellingen. Voor elke klus hebben wij een gekwalificeerde vakman in hui!

Meer weten? Vraag dan snel een gratis offerte! Wij komen graag bij u langs in de regio Turnhout.

Loodgieter in Turnhout nodig? Wij doen al uw installaties en herstellingen

Een dringende herstelling nodig door een loodgieter in Turnhout? Na uw eerste telefoontje sturen wij meteen een vakman ter plaatse. Zowel voor kleine werkjes als grote projecten.

Bij sanitaire installaties (incl. badkamermeubels, aanvoer- en afvoerleidingen, waterzuivering,...) zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Een complete badkamerrenovatie? Komt voor de bakker! Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor al uw lood-, zink- en sanitairwerken.

Het resultaat? Een prachtige badkamer die functioneel en comfortabel is. Waar u na een lange werkdag kunt genieten en ontspannen. Een gratis offerte door een ervaren loodgieter in Turnhout? Dat spelen we met de glimlach voor u klaar.

Of geef ons gewoon een belletje voor vrijblijvend advies!
© 2013-2017 Loodgieter - Turnhout
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Loodgieter - Turnhout

2300 Turnhout
Tel.: +32 14490490
GSM: +32 475683352
Contacteer ons